Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Pannenkoeken Brasschaat

Pannenkoeken eten in de buurt van Brasschaat

Kom smullen van heerlijke pannenkoeken in Manus Bis te Kapellen, dichtbij Brasschaat en Antwerpen. Ons restaurant staat bekend om zijn heerlijke gebak en patisserie en dus ook onze pannenkoeken zijn een echte aanrader. Ideaal als vieruurtje om uw dag zoet en met een volle maag verder te zetten. Kom eens langs in onze brasserie en geniet van heerlijke pannenkoeken met suiker of ijs in de buurt van Brasschaat.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?

Smullen van meer dan pannenkoeken rondom Brasschaat

Bent u op zoek naar nog net wat meer dan pannenkoeken in de buurt van Brasschaat en Antwerpen? Ook dat is geen probleem bij Manus Bis in Kapellen. Bij ons restaurant hebben we nog tal van andere zoetigheden en gerechten om uw buik heerlijk te vullen. Zo kunt u voordat u pannenkoeken bij ons in Kapellen, in de buurt van Brasschaat, naar binnen steekt, ook nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Ook daar heeft u keuze tussen een hoop zoete lekkernijen, zoals koffiekoeken en yoghurt. Verder kunt u tegen de middag eerst lunchen in Manus Bis. Zo geniet u in onze brasserie in Kapellen, dichtbij Brasschaat van heerlijke pannenkoeken als dessert. Denk nog eens een koffie bij uw pannenkoek en u bent helemaal gesetteld om te heerlijk te smullen.

Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie

Reserveer uw plaats hier!

Kom smullen in onze brasserie

Kom gezellig genieten van de pannenkoeken met ijs of suiker in onze brasserie in Kapellen, naast Brasschaat? Reserveer dan uw tafel via onze website of door te bellen naar het nummer 03 665 46 16. Wij houden een tafelt vrij in onze brasserie boven onze winkel en ontvangen u met veel plezier.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR