Een héérlijk ontbijtbuffet met alles erop en eraan

De dag op gepaste wijze inzetten? Dat doet u het best met een ontbijt bij Manus Bis.

In een luxueuze setting kan u genieten van al het lekkers dat onze bakkers, patissiers, chocolatiers en koks voor u hebben bereid. Mini-pistolets, mini-koffiekoekjes, ovenvers brood, seizoensfruit, huisbereide charcuterie, een gezond yoghurtje, uw favoriet eitje, … U kan naar hartenlust kiezen uit al onze artisanaal bereide producten en ervan genieten met een glaasje versgeperst fruitsap en/of kopje koffie in de hand. Mag het voor u iets meer zijn? Dan schenken wij graag een glaasje “Veuve Clicquot” champagne voor u in.

Tijdens de week kan u uitgebreid komen ontbijten tussen 8u30 tot 12u.
Op zaterdag en zondag zetten we graag ons buffet voor u klaar van 8u30 tot 10u30 en van 11u tot 13u.

À volonté genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet doet u voor slechts € 27 p.p. (zonder champagne) of € 38 p.p. (met champagne). Kinderen tot 12 jaar smullen voor € 14 van al het lekkers.

Ontbijten in Kapellen

Bij Manus bis ontbijt u luxueus in een mooie omgeving in Kapellen. ’s Morgens vanaf half 9 geniet u van een ruim ontbijtbuffet in ons restaurant, in de buurt van Brasschaat en Antwerpen. Onze bakkers, patissiers, chocolatiers en koks bereiden dit voor u. U kunt zelfs kiezen om de ochtend luxueus in te zetten met “Veuve Clicquot” champagne als u komt ontbijten van ons heerlijke ontbijtbuffet bij ons in Brasschaat, bij Kapellen.

Luxueus ontbijten in Kapellen

Bij ons komt u heerlijk ontbijten als u op zoek bent naar een restaurant in Kapellen. Ons ontbijtbuffet in de buurt van Brasschaat is de ideale start van uw dag. U ontbijt heerlijk luxueus naar hartenlust en kiest uit al onze in Kapellen, artisanaal bereide producten. Daarbovenop geniet u met een glaasje versgeperst fruitsap en/of kopje koffie in de hand. Ons Manus-ontbijtbuffet, dichtbij Brasschaat, bezit onder andere:

  • Vers brood;
  • Pistolets;
  • Koffiekoekjes;
  • Croissants;
  • Gerookte zalm;
  • Vers fruit;
  • Roerei, spiegelei of zachtgekookt ei;
  • Gebakken spek;
  • Granola en yoghurt;

U kunt dus stevig en luxueus ontbijten bij onze brasserie in Kapellen en zal zeker niet met honger van tafel gaan. Wilt u op zondag eens luxueus komen ontbijten met de hele familie bij ons in Kapellen, maar wilt u eerst wat uitslapen? Dan proeft u van onze brunch op zondag. Buiten ons ontbijtbuffet, geniet u nog van een hoop andere lekkere maaltijden bij Manus bis te Kapellen, dichtbij Brasschaat. Zo kunt u vanaf 12 uur genieten van een frisse lunch. Later op de dag is er de mogelijkheid om bij een koffietje een pannenkoek, wafel of een heerlijk Manus-dessertbord te eten. U kunt er zelfs voor kiezen om een gebakje recht van onze bakker te laten komen.

Kom genieten van ons ontbijtbuffet

Tijdens de week kunt u uitgebreid en luxueus komen ontbijten van een heerlijk ontbijtbuffet in ons restaurant in Kapellen, dicht bij Brasschaat en Antwerpen, tussen 8u30 tot 12u. Op zaterdag en zondag zetten we graag voor iedereen uit de buurt van Kapellen, Brasschaat of de rest van Vlaanderen, ons ontbijtbuffet voor u klaar van 8u30 tot 10u30 en van 11u tot 13u. U geniet à volonté van ons uitgebreid ontbijtbuffet in de buurt van Brasschaat voor slechts € 27 p.p. (zonder champagne) of € 38 p.p. (met champagne). Kinderen tot 12 jaar smullen voor € 14 van al het lekkers. Reserveer vandaag nog uw plaats door te bellen naar 03 665 46 16. Wilt u eens kijken hoe onze brasserie er aan de binnenkant uitziet? Dat kan met onze virtuele tour. Wij hopen u alvast snel te ontvangen.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR