Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Koffie en pannenkoek Brasschaat

Koffie en een pannenkoek in de buurt van Brasschaat

Kom genieten van een warme koffie en een pannenkoek bij Manus Bis te Kapellen, dichtbij Brasschaat. Onze zaak staat bekend om zijn warme bakker en patisserie. Wij zorgen er dus zeker voor dat u vol warmte en met een goedgevulde maag naar huis gaat. Kom eens langs in onze brasserie en profiteer van heerlijke pannenkoeken met suiker, ijs of ander lekkers.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?

Een koffie, pannenkoek en zoveel meer in onze brasserie in Kapellen, naast Brasschaat

Een warme koffie en een pannenkoek is heerlijk als vieruurtje of als dessertje na een lunch bij ons in Kapellen, vlakbij Brasschaat. Verder heeft ons restaurant nog een hoop andere lekkere gerechten die uw maag zeker gaan plezieren.  Zo kunt u voordat u genieten van heerlijke pannenkoeken, ook nog proeven van een heerlijk ontbijtbuffet. Ook daar is het mogelijk om verschillende zoetigheden te komen eten. Ons ontbijt is uitgebreid, we hebben fruit, zalm en koffiekoeken. De hele dag door bieden wij lekkernijen. Kom genieten van uw pannenkoek met uw koffie in onze zaak in Kapellen, dichtbij Brasschaat.

Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie

Reserveer uw plaats hier!

Reserveer bij onze zaak

Wilt u genieten van een gezellige namiddag met een koffie en een pannenkoek in onze zaak in Kapellen, in de buurt van Brasschaat? Kom langs en proef van al onze heerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen. Reserveer uw tafel via onze website of door te bellen naar het nummer 03 665 46 16.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR