Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Eten in Kapellen

Eten in Kapellen

Op zoek naar een gezellig en heerlijk plaatsje om te komen eten in Kapellen? Kom eens langs bij Manus Bis! Ons heerlijk restaurant zal u verbluffen met al haar lekkers van degelijke en artisanale kwaliteit. Wij staan bekend om onze heerlijke patisserie, maar ook voor ontbijtjes, lunch en aperitief kunt u bij ons terecht.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?

Wat kunt u komen eten in Kapellen?

Heerlijk eten op elk moment van de doeg doet u bij ons restaurant in Kapellen. Vanaf half negen staan wij voor u klaar om u een heerlijk ontbijt te voorzien. Zo hebben we een heerlijk ontbijtbuffet met onder andere heerlijke granola en koffiekoeken van onze bakker een verdieping lager. Daarna kunt u verder genieten van ons eten in Kapellen. Zo hebben wij ook verschillende heerlijke gerechtjes voor een frisse lunch. De dag vol degustatie kunt u eindigen met een heerlijk aperitiefje. Zo heeft u- sowieso een dag genoten bij Manus Bis. Ook in het weekend kunt u bij ons terecht. Zo passeert u langs ons ontbijtbuffet tussen 8u30 tot 10u30 en starten we daarna weer om 11u00 voor een heerlijke zondagsbrunch met uw vrienden of familie. De lunch zal in het weekend starten vanaf 13u00.

Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie

Reserveer uw plaats hier!

Kom gezellig eten

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie in Kapellen? Neem dan contact met ons op om uw plaatsje te reserveren. Dat kan door te bellen naar het nummer 03 665 46 16. Ook via onze website is het mogelijk om online te reserveren. Wij hopen u alvast snel te zien om een hapje te komen eten in Kapellen en u een heerlijke ervaring te bezorgen.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR