Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Degustatie Brasschaat

Degustatie in de buurt van Brasschaat

Bent u op zoek naar een dagje vol heerlijke degustatie in de buurt van Brasschaat en Antwerpen? Zoek niet verder want Manus Bis in Kapellen heeft een heerlijke menukaart, waar u ongetwijfeld enkele zaken van wilt proeven. Van ‘s ochtends vroeg tot s’ avonds laat staan wij klaar om u te laten proeven van al het lekkers en onze artisanale gerechten.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?

Een dag vol degustatie, dichtbij Brasschaat

Onze Manus-winkel staat bekend om zijn heerlijke taarten en gebak, die u maar al te graag wilt proeven. Ook in ons restaurant in Kapellen, naast Brasschaat, een verdiep hoger, bent u welkom voor een dag vol degustatie. U kunt om half negen beginnen met een uitgebreid ontbijt. Daar kiest u tussen onder andere koffiekoeken, granola, fruit, zalm en een bijhorend glaasje fruitsap. Daarna kut u verder gaan met een fris slaatje of heerlijke toast tijdens uw lunch. Vervolgens is het mogelijk om over te gaan naar een koffie met een pannenkoek. Om uw dag vol degustatie in de buurt van Brasschaat uiteindelijk af te sluiten met een heerlijke aperitief. U vindt op onze kaart een Gin Tonic’s en andere drankjes die uw avond meteen in de juiste sfeer zetten.

Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie

Reserveer uw plaats hier!

Bezoek ons en kom lekker eten

Staat u te springen om bij ons te komen eten en te genieten van een dag vol degustatie in de buurt van Brasschaat en Antwerpen? Reserveer uw plaats en kom langs. Dan kan door online te reserveren of telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 03 665 46 16. Wij ontvangen u met plezier in onze zaak te Kapellen.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR