Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Brunchen op zondag Kapellen

Brunchen op zondag in Kapellen

Kom gezellig brunchen met uw hele familie of al u vrienden op zondag in onze brasserie in Kapellen, nabij Antwerpen. In het weekend variëren de uren en hebben we een ontbijtbuffet om 8u30 tot 10u30 en starten later we weer om 11u00. Zo slaapt u eerst heerlijk uit en gaat u daarna gezellig brunchen om uw dag te starten.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?

Kom gezellig brunchen op zondag met heel uw familie in onze zaak in Kapellen

Manus Bis is de ideale plek om te komen brunchen op zondag in Kapellen met al uw vrienden en familie. Het is enorm gezellig om bij ons in Kapellen te komen brunchen op zondag. In ons restaurant start u uw dag rustig met een goed gevulde maag en geniet u gewoon van elkaars gezelschap. Ook door de weeks profiteert u van ons heerlijke ontbijtbuffet. De rest van de dag staan wij ook voor u klaar. Dit voor een frisse lunch of om gezellig te aperitieven. Op die manier sluit u uw dag even goed af als hoe u begonnen bent.

Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie

Reserveer uw plaats hier!

Kom langs op zondag!

Bent u helemaal klaar om op zondag te komen brunchen in onze zaak in Kapellen, bij Antwerpen? Wacht niet langer en reserveer een plekje in onze brasserie. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 03 665 46 16. Wij houden een plaats voor u vrij om te komen proeven van ons eten in Kapellen. Het is ook mogelijk om online te reserveren.

© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR