Ruim ontbijtbuffet
Winkel met patisserie
Brunch op zondag

Home » Brasserie Kapellen

Brasserie KapellenWelkom bij onze Brasserie in Kapellen, nabij Antwerpen! Bij Manus Bis geniet u op elk moment van de dag. Wij hebben een ruim assortiment aan gerechten, gebak en aperitief. Zo kunt u bij onze brasserie in Kapellen, dichtbij Stabroek, uitgebreid en luxueus komen ontbijten met de hele familie op zondag, maar bent u ook welkom om te genieten van een heerlijke Gin-Tonic met vrienden.

Wilt u graag eens komen eten in onze brasserie?


Wat kunt u krijgen in onze brasserie in Kapellen?

Buiten dat onze zaak bekend staat om zijn heerlijke gebak van onze bakker, hebben we nog een hoop andere lekkernijen te bieden bij onze Brasserie in Kapellen. Zo hebben we boven onze winkel in Kapellen, in de buurt van Stabroek, een heerlijke brasserie met lekker eten. In ons restaurant kunt u terecht voor elke maaltijd van de dag. Zo start u met een heerlijk uitgebreid  ontbijt in onze brasserie te Kapellen, rondom Stabroek. Later op de dag, bent u ook welkom om gezellig te komen lunchen. Ook daar kiest u uit een aantal lekkere gerechten. Ons lunchkaart is niet heel uitgebreid, maar zal u vast en zeker verbazen.

Sluit uw dag af met een heerlijke zoete snack

Wilt u de dag in onze brasserie te Kapellen, vlak bij Stabroek, afsluiten met wat zoetigheid? Dan geniet u van een heerlijk koffietje met een pannenkoek. U zult er vast en zeker geen spijt van krijgen en goedgevuld naar huis gaan. Wilt u liever iets sterker dan een koffietje, dan kunt u ook kiezen voor een heerlijke Gin-Tonic of een glaasjes champagne. Wij hebben namelijk ook enkele heerlijke drankjes om uitgebreid te aperitieven met al uw vrienden en familie.


Manus Bis terras

Kom gezellig eten in onze brasserie


Reserveer uw plaats hier!


Kom langs in onze brasserie

Staat u al te popelen om langs te komen in onze brasserie in Kapellen, in de buurt van Stabroek en Antwerpen? Reserveer dan uw plaatsje door te bellen naar één van onze medewerkers via 03 665 46 16. Of reserveer uw plaats online. U kunt ook altijd via onze website al eens kijken hoe onze brasserie in Kapellen er langs binnen uitziet, dankzij onze virtuele tour.


© 2022 Manus Bis Kapellen | Website door Procor | GDPR